Hei vaan kaikki ja hyvää kevättä!

Nyt on käyny niin, ettei mulla yksinkertasesti riitä aikaa tehdä osaa tällä viikolla. Tää kevät on aina niin kiva, kun kaikki esseenkirjottelemiset ja tentit kasaantuu melkeinpä samalle viikolle. Ymmärrätte varmaan, että opiskelut menee Simsin edelle (vaikka mieluusti kyllä laittaisin Simsin opiskelujen edelle, mut se ei varmaan tulevaisuuden kannalta olis kovin hyvä juttu :D), joten Tavaresit jää nyt pienelle tauolle. Luultavasti jo ens viikolla saan tehtyä uuden osan, mut en voi luvata sitä. Mutta kahden viikon päästä viimeistään pääsette lueskelemaan lisää Tavaresien seikkailuja. (:

Sofia, mun simit elää sen 90 päivän kaaren mukaan, eli onkohan se normaali elinaika nimeltään siellä asetuksissa? Aika monet vanhukset kyllä ylittää sen 90 päivää roimasti (mikä on toisaalta kiva, mut toisaalta tosi ärsyttävää). (:

Saga, en vielä tiedä hankinko Tavareseille lemmikkejä enää Hanin kuoleman jälkeen. Kissat kyllä olis kivoja, ja niillä en ookaan vielä Sims 3:ssa edes pelannu, mutta toisaalta nyt suku on jo niin pitkällä, että en tiedä jaksanko enää kokeilla mitään uutta. Saa nähdä mitä tapahtuu. :D Ja tosiaan, kahdeksannessa sukupolvessa mennään.

Kiitos kaikille kommentoijille, varsinkin niille, jotka jaksaa kommentoida melkein joka osaan! Ootte parhaita. (: Kommenteista tulee aina tosi hyvä mieli, ja ne saa jaksamaan tätä kirjottamishommaa sillonki, kun vähän kyllästyttää.

Mut nyt hauskaa vappua ja palaillaan viikon tai kahden päästä!