Eräänä aamuna Youssef otti jälleen yhteyttä. "Arvaa mita!" Youssef hihkui puhelimessa iloisesti, "Mina sain koottua tarpeeksi raha, ja mina tulen kaymaan siella. Sitten me saamme olla yhdessa. Jos sina vain haluat viela tavata minut." Sahara oli pakahtua riemusta. Hän näkisi taas Youssefin!

Sahara ei uskaltanut kertoa ilouutista perheelleen, sillä tiesi, että ainakin Scott suhtautuisi asiaan epäilevästi. Työkaverilleen Eelin Sillströmille Sahara kuitenkin avautui asiasta. "Olenko minä sinun mielestäsi ihan tyhmä, kun rakastuin päätä pahkaa ihan tuntemattomaan, ja nyt hän on tulossa minun luokseni käymään?" Sahara kysyi Eeliniltä, sillä hän ei ollut ihan varma, oliko hänen tunteissaan ja toimissaan sittenkään mitään järkeä. "Minun mielestäni sinä toimit ihan oikein", Eelin sanoi, "Rakkauden löytäminen ei ole itsestäänselvyys, ja elämä pitää elää täysillä, pelkäämättä seuraamuksia."

Sahara oli onnellinen siitä, että oli tavannut Eelinin kaltaisen simin. Naisesta oli tullut nopeasti hänen lähin ystävänsä, ja Eelinille Sahara pystyi kertomaan aivan kaiken. "Suoraan sanottuna minua jännittää aika paljon. Enhän minä oikeastaan edes tunne Youssefia... Osaankohan minä enää olla hänen kanssaan, kun hän tulee tänne?" Sahara pohti,"Ja se lento on niin pitkä. Jos me huomaammekin, ettemme sovi ollenkaan yhteen, hänen rahansa ja aikansa ovat menneet täysin hukkaan!" Eelin hymyili ymmärtäväisesti. "Älä huoli, eiköhän kaikki mene ihan hyvin. Ja jos ei mene, niin mitä väliä sillä on? Eihän sinulla ole mitään menetettävää", Eelin kannusti.

Scott oli sattunut paikalle ja kuuli naisten puheet. "Onko Youssef tulossa tänne? Etkä sinä sanonut mitään?" hän ihmetteli. "No kun", Sahara ei oikein osannut selittää tilannetta veljelleen. "Toivottavasti tiedät mitä teet!" Scott tyytyi sanomaan. Saharalle oli kai turha yrittää puhua järkeä sydämen asioista.

Seuraavana aamuna Youssef sitten saapui. Sahara ei taaskaan ollut kiinnittänyt huomiota vaatetukseensa. "Hauska nähdä taas", Sahara tervehti ujosti. Youssef sai hänet aina punastelemaan ihan pelkällä läsnäolollaan. "Olet yhta kaunis kuin ennen", Youssef sanoi hymyillen.

Sahara oli pelännyt turhaan, ettei hän enää osaisi olla Youssefin kanssa. Kun mies oli siinä hänen edessään, hänen oli helppo olla, vaikka hänen jalkansa tuntuivatkin taas veteliltä ja perhoslauma lepatteli hänen vatsassaan.

"Jaa, kukas sinä olet?" Janette ihmetteli nähtyään Saharan ja Youssefin suutelemassa intohimoisesti. "Mina olen Youssef Nagi. Mina olen Egyptista. Teidan tytar on ihastuttava, ja nyt mina naen, mista han on sen perinyt", Youssef esitteli itsensä omaan iloiseen tapaansa. "Ahaa", Janette vastasi ja punastui Youssefin kehuista, "Hauska tavata. Minun nimeni on muuten Janette."

"Janette, te olette kylla upea ilmestys! Ei uskoisi, etta olette paivaakaan vanhempi kuin kolmekymmenta. Olette varmasti urheilullinen! Ja mina tykkaan sinun tyylista, sina olet niin muodikas", Youssef sai Janeten pyörryksiin kehuillaan. Vanha rouva ei osannut muuta kuin hymyillä tyhmästi ja punastella. Hän oli sulaa vahaa Youssefin käsissä aivan kuten tyttärensäkin.

Sahara halusi, että Youssefin vierailu olisi mahdollisimman onnistunut, joten hän teki parhaansa tehdäkseen miehen olon mukavaksi. "Onko hän sinun poikaystäväsi?" Janette kuiski Saharalle. "En minä tiedä. Kai hän on. Ainakin minä pidän hänestä enemmän kuin kenestäkään muusta", Sahara supisi takaisin. "Hyvä. Hän on ihmeellinen mies", Janette kehui Youssefia.

Päivän päätteksi Sahara päätti kysyä Youssefilta, mikä heidän tilanteensa tämän mielestä oli. "Minä tiedän, että tätä on vähän hölmöä kysyä, kun olemme tavanneet vain kahdesti, mutta seurustellaanko me vai mitä tämä oikein on?" Sahara kysäisi ujosti. "Sina olet minun elaman nainen", Youssef vastasi vakavasti, "Jos sina haluat seurustella, niin sitten seurustellaan." Scott yritti sulkea korvansa Saharan ja Youssefin keskustelulta. Hän ei vieläkään uskonut Youssefin olevan aivan vilpitön.

Sahara esitteli Riverview'tä Youssefille. "Tama on oikein natti kaupunki. Mina tykkaan pieni paikoista", Youssef ilmoitti tyytyväisesti.

Sahara ja Youssef päättivät käydä elokuvissa. Elokuvateatterin edessä Youssef näki egyptiläisen turistin ja huusi tälle tervehdyksen.

Youssef ei käynyt kovin usein elokuvissa, joten kokemus oli hänelle mieluisa ja erilainen.

Elokuvan juoni tosin jäi vähän hämäräksi Youssefille, sillä suurin osa ajasta oli kulunut Saharan kanssa pussailuun.

"Minusta tuntuu, etta mina rakastan sinua", Youssef sanoi yhtäkkiä. "Oh", Sahara meni hämilleen tunnustuksesta, vaikka olihan Youssef usein aiemminkin sanonut pitävänsä Saharasta hurjan paljon.

Sahara tahtoi esitellä Youssefille lempipaikkansa koko maailmassa, syrjäisen kalalammen. "Sina oikein hehkut taalla", Youssef sanoi.

Sahara oli varma siitä, että ei voisi ikinä kyllästyä Youssefiin, niin voimakkaat hänen tunteensa miestä kohtaan olivat. Ja Eelin oli kehottanut häntä elämään hetkessä ja olemaan pelkäämättä seuraamuksia, joten hänestä tuntui erittäin hyvältä ajatukselta kosia Youssefia. "Tiedän, että tämä tulee aika äkkiä, mutta mennäänkö naimisiin?" Sahara kysyi ja polvistui Youssefin eteen.

"Mina olisin halunnut kosia sinua! Mutta kylla mina suostun. Mina haluan sinut minun vaimoksi", Youssef vastasi, laittoi sormuksen sormeensa ja syleili Saharaa.


Romanttinen hetki keskeytyi, kun jostain kantautui sirkutusta. Youssef ja Sahara etsivät äänen lähteen ja löysivät pikkuisen linnun. "Onpa söpö", Sahara ihasteli.

Youssef menetti mielenkiintonsa lintua kohtaan melko pian, mutta Sahara luontosiminä olisi voinut tuijotella pikkulintua maailman loppuun saakka. Saharasta lintu oli jopa mielenkiintoisempi kuin metsästä ilmestynyt peura.

Lopulta oli kuitenkin lähdettävä takaisin kotiin. Scott ei ilahtunut kuullessaan Saharan ja Youssefin kihlauksesta, mutta päätti kuitenkin antaa Youssefille tilaisuuden. Jos Sahara kerran oli onnellinen, miksi Scottin olisi pitänyt pilata hänen ilonsa? Sitä paitsi Youssef osoittautui ihan mukavaksi pelikaveriksi. Scott silti pelkäsi, että Youssefin ja Saharan pikarakkaus ei tulisi toimimaan.

Saharalla ja Youssefilla ei kuitenkaan ollut mitään epäilyksiä toistensa suhteen. He päättivät mennä saman tien naimisiinkin, jotta heidän ei tarvitsisi enää olla erossa toisistaan.

Connor, Janette ja Scott seurasivat avioliiton solmimista hämmentyneinä. Totta kai rakkaus oli aina ilonen ja ihana asia, mutta tunsivatko Sahara ja Youssef toisensa tarpeeksi hyvin mennäkseen naimisiin?

Janette ei ollut yhtä epävarma Saharan ja Youssefin rakkaustarinasta kuin perheen miehet. Youssef oli vakuuttanut hänet kauniilla sanoillaan, ja hän uskoi, että pari tulisi olemaan aivan yhtä onnellinen kuin hän ja Connorkin olivat.

"Ihanaa, nyt mina ja sina ollaan naimisissa, ja nyt mina saan asua tassa kauniissa kaupungissa elamani naisen kanssa", Youssef fiilisteli.




Saharan ja Youssefin, jota kaikki olivat alkaneet kutsua Jusuksi, avioliiton kunniaksi taloa uudistettiin, ja lemmenpari sai kodikseen hulppean lukaalin.

Scott yritti parhaansa mukaan hyväksyä Youssefin ja olla ystävällinen hänelle, mutta jostain syystä se oli hänelle todella vaikeaa. Youssef oli kyllä ihan ystävällinen ja mukava, mutta jostain syystä Scott ei vain tullut toimeen miehen kanssa.

Siksi Scott oli päättänyt muuttaa pois kotoa. "Ethän sinä voi mennä! Kuka meille sitten maalaa uusia tauluja?" Connor protestoi. "Mutta isä, minä olen jo aikuinen, ja minun on aika alkaa elää itsenäistä elämää", Scott sanoi, "Ja sitä paitsi, minä voin kyllä tuoda maalauksiani tänne, jos haluat."

Scott soitti taksin saatuaan selitettyä isälleen, että oli kaikkien etu, jos hän saisi muuttaa pois. Hän oli löytänyt itselleen söpön pikku talon aivan Janeten (nyt jo tosin edesmenneiden) vanhempien talon läheltä.

Scott tunsi helpotusta päästessään pois talosta. Tuntui mahtavalta, ettei hänen tarvinnut enää sietää Youssefia, ja että hän saisi nyt tosiaan päättää kaikesta ihan itse. Saharaa, Connoria ja Janettea hänen tulisi vähän ikävä Kapusta puhumattakaan, mutta kotoa pois muuttaminen oli sen arvoista.

Sahara piti kovasti uuden talon sisustuksesta. Varsinkin hänen ja Youssefin makuuhuone miellytti häntä, sillä se oli todella romanttinen.

Youssef piti eniten suuresta peilistä. Hän rakasti muotia ja vaatteita, joten hän rakasti myös peilejä. Youssefin suurin unelma oli nousta muodin messiaaksi, stylistien stylistiksi, suurimmaksi nimeksi muodin maailmassa. Al Simharassa unelman toteuttaminen olisi ollut mahdotonta (egyptiläiset olivat Youssefin mielestä ehkä muotitiedottomin kansa), joten oli oikea onnenpotku, että hän oli tavannut Saharan ja päässyt muuttamaan Riverviewiin.

(Youssefin luonne on flirttaileva, ruokavirtuoosi, taiteellinen, kalannarraaja ja ystävällinen. Hänen lempimusiikkiaan on ranskalainen, lempiruokaa yllätyspata ja lempiväri harmaa. Hänen unelmansa on tulla muodin messiaaksi.)

Sahara joutui suunnilleen repimään Youssefin peilin edestä, sillä halusi testata uutta sänkyä, jossa oli hierontaominaisuus. "Jusu, nyt kun me olemme naimisissa, voisimme kai täyttää aviolliset velvollisuutemme?" Sahara kysyi viettelevästi. Youssef suostui, vaikka olisi mieluummin ihaillut itseään vielä hetken peilistä.

Kapu oli aivan innoissaan etupihan suihkulähteistä. Niissä oli kiva pulikoida.

Sahara oli kuvitellut, että petipuuhat olisivat paljon hauskempia, mutta joutui pettymään. Youssefilla kuitenkin näytti olleen ihan hauskaa.

Janette ei ollut varma pitikö hän kylppärien värimaailmasta vai ei.

Kapu piti uudesta hiekkalaatikosta melkein yhtä paljon kuin suihkulähteistä. Auringon lämmittämällä hiekalla oli mukavaa torkkua.

Youssefista oli mukavaa, että uudessa talossa oli takkoja. Hän oli tottunut elämään kuumuudessa, joten takkatulen lämpö tuntui kotoiselta.

Saharastakin oli mukavaa nukkua takkatulen loimussa. Se oli aika romanttista. Romanttisempaa tosin olisi ollut, jos Youssef ei olisi kuorsannut täyttä häkää.

Youssef teki tuttavuutta Kapun kanssa kylvettämällä haisevan koiran. Kapu tykkäsi jokaisesta, joka osoitti sille hellyttää millä tahansa tavalla, ja Kapun mielestä kylpy oli yksi parhaita hellyydenosoituksia.

Sahara oli päästänyt kuntonsa romahtamaan, eikä se ollut hyväksi hänen uralleen. Niinpä juoksumatto sai kokea kovia.

Kapun rakkaus suihkulähteisiin ja uima-altaisiin tarkoitti siivoamishommia muille. Kapu tassutteli märkänä ympäri taloa ja jätti lätäköitä joka paikkaan.

"Mina aion hakea toita salongista", Youssef kertoi Saharalle. "Hieno juttu, Jusu. Onnea matkaan", Sahara toivotti.

Youssef hyppäsi poliisiautoon ja ajeli kohti salonkia. Samalla hän ihaili naapuruston rikkaiden ja kuuluisien komeita asuntoja.

Kaupungissa oli huutava pula stylisteistä, joten Youssef otettiin ilomielin töihin. Youssef oli innoissaan siitä, että pääsi heti hommiin. "Tama sormus ei oikein sovi tyoasuun", hän pohti.

Youssefin ensimmäinen asiakas oli vanhus, joka tahtoi laittaa koko tyylinsä uusiksi. "Luota minuun, teista tulee koko maailman tyylikkain nainen", Youssef vakuutteli.

"Nyt te kylla kaantaa katseita minne tahansa menettekin! Annan mukaan viela punanen korkokengat, jotta voitte savayttaa viela paremmin", Youssef selitti rouvalle. Hän oli erittäin tyytyväinen tekemäänsä työhön. Hänen tyylitajunsa oli pistämätön!

Kotona Sahara tunsi lihoneensa treeneistä huolimatta ja valitti asiasta äidilleen. "Älä höpsi, siellä on vauva eikä läskiä", Janette korjasi tyttärensä harhaluulot.

"Ohoh", Sahara totesi. Hän ei ollut odottanut tulevansa raskaaksi näin pian, sillä hän olisi tahtonut keskittyä uraansa ennen lapsia. "Älä huoli, kaikki menee hyvin. Minä autan sitten hoitamaan pikkuista", Janette lupasi.

Youssef jatkoi töitään stailaamalla paikallisen tatuointitaiteilijan, joka ei pitänyt yhtään Youssefin luomasta tyylistä. "Sinä tarvitset vielä paljon harjoitusta!" mummo tokaisi.

Sahara oli ihan pihalla raskauteen ja äitiyteen liittyvistä asioista, joten hän päätti lukaista aiheesta kertovan kirjan.

Youssefilla ei riittänyt asiakkaita, joten hän joutui seuraamaan työkavereidensa työpaikkaromanssia.

Ensimmäisen työpäivän jälkeen Youssef sai heti kuulla Saharan suuret uutiset (ja myös suihkun Kapulta, josta oli hauskaa ravistella turkkinsa kuivaksi simien lähellä). "Ai vauva?" Youssef ihmetteli, "Ihanaa!"

"Ihan kuin se laulaisi", Youssef hämmentyi kuunnellessaan Saharan vatsaa. "Hölmö, minun kännykkäni soi, ei se vauva vielä mitään osaa sanoa!" Sahara nauroi Youssefin hupsuudelle.

"Kylla mina sen tiesin", Youssef sanoi nolona, mutta Sahara vain hymähti hyväntahtoisesti ja halasi miestä. "Mina haluan antaa lapselle egyptilainen nimi", Youssef kuiskasi Saharalle. "Kyllä se sopii, kunhan vain löydetään kumpaakin meitä miellyttävä nimi", Sahara vastasi.

Kapu muuttui vanhetessaan koko ajan leikkisämmäksi. Pallon kanssa sai vauhdikkaat leikit aikaiseksi.

Saharan hoivavaistot alkoivat herätä raskauden edetessä. Kapu sai paljon hellyyttä odottavalta äidiltä.

Youssef sen sijaan omistautui yhä enemmän työlleen. Saharan vanha koulukaveri Karri Keltamäki oli tullut uudistamaan tyyliään. "Luulen, että naiset karttavat minua vaatteideni takia", Karri valitti. "Kohta niin ei enaa ole, mina lupaan!" Youssef vakuutti.

"Rentoutuminen on tärkeä osa raskautta. Lapsesta tulee hyvinvoiva ja kiltti, jos äiti on stressitön", Janette opasti Saharaa.

Vaikka Youssef nautti kaikesta muotiin liittyvästä, naisten muoti oli kaikkein lähimpänä hänen sydäntään. Siksi hän olikin erityisen innoissaan ensimmäisestä nuoresta naisasiakkaastaan.

"Kunpa minun lapsi olisi tytto, saisin pukea hanet niin kauniisti", Youssef toivoi saatuaan stailauksensa loppuun.

Janeten rentousopit menivät hyvin perille, ja Sahara nukahti lepotuoliin. Janette itse ei malttanut olla koko aikaa paikallaan, vaan päätti leikittää Kapua.

Connor oli ärsyyntynyt kovaääniseen tiskikoneeseen, joten hän tarttui jakoavaimeensa ja alkoi parannella konetta äänettömäksi.

"Jotain taisi mennä pieleen", Connor mietti, kun pesukone päästi kaikki vedet lattialle ja alkoi savuta.

Koko perhe kokoontui yhteen aterioimaan, mutta Sahara tahtoi silti istua yksin. Hänestä baaritiskillä syöminen oli paljon hauskempaa kuin pöydällä.

Ruoan jälkeen kaikki kokoontuivat olohuoneeseen katselemaan televisiota ja nauttimaan takkatulen lämmöstä. Sahara pohti, pitäisikö tulevalle lapselle ostaa jo valmiiksi teddykarhu.

Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Takasta roihahti tulta, joka sytytti palon. Palovaroitin reagoi tapahtumaan paljon nopeammin kuin talon asukkaat.

Connor ja Janette joutuivat paniikkiin. "Mitä tapahtuu?" Janette kiljui kauhuissaan. "Meidän rakas pikku viherkasvi!" Connor puolestaan kauhisteli.

Youssef ryntäsi paikalle palosammuttimen kanssa ja kehotti Connoriakin ryhdistäytymään ja ottamaan sammuttimen käsiinsä, ennen kuin palo aiheuttaisi enemmän tuhoa. Sahara oli karanut palopaikalta saman tien, sillä hän ei tahtonut vauvalle sattuvan mitään.

Lopulta paikalle saapui myös palomies, joka sai lopulta palon sammumaan.

"Voi kun sinä olit rohkea", Sahara ihaili Youssefin kylmänrauhallista toimintaa palon aikana. "Minun maassa oppii rohkeaksi", Youssef sanoi vaatimattomasti.

Connor oli iloinen siitä, ettei palossa kenellekään ollut sattunut mitään kovin vakavaa. Nukkumaan käyminen oli silti vähän vaikeaa, tulipalo oli kuitenkin sen verran traumaattinen kokemus.

Youssef ei ollut millänsäkään tulipalosta, vaan suuntasi aamulla reippaasti töihin. Hänellä oli asiakkaana viehättävä vaaleaverikkö, jollaisia mies olisi huolinut mielellään enemmänkin asiakkaakseen.

Saharalla ei ollut yhtä miellyttävät hetket meneillään kuin miehellään. Vauva oli päättänyt tulla maailmaan kesken aamiaisen.

Sahara hyppäsi Al Simharasta ostetun skootterinsa kyytiin ja kiiruhti kohti sairaalaa.

Sahara oli vähän surullinen siitä, että joutui kokemaan synnytyksen yksin. Hän kuitenkin pyysi hoitajaa soittamaan Youssefille.

Youssef saikin puhelun kesken asiakkaiden haastattelun. "Mita? Sairaalaan? Vauva tulossa? Mina olen jo matkalla!" Youssef ilmoitti.

Youssef ajoi sairaalaan sireenit ulvoen. Toisaalta häntä harmitti jättää työt kesken, toisaalta häntä harmitti, että hän oli jo myöhässä synnytyksestä. Hän ei osannut sanoa kumpi harmitti enemmän.

Synnytys ei ollut mukava kokemus. Sahara oli suorastaan järkyttynyt siitä, kuinka kauheaa vauvan maailmaan saattaminen oli.

"Jusu... Se oli... kamalaa", Sahara sai vaivoin sanotuksi taksissa. "Mina uskon, mutta mieti kuinka kaunis tytto meille syntyi", Youssef lohdutti.

(Mihinköhän se Youssefin poliisiauto oikein jäi... :D)

Uusi tulokas todellakin oli sievä tyttölapsi, joka sai Youssefin toiveiden mukaan egyptiläisen nimen: Nadira.

(Nadiran luonne on arjen sankari ja paha. Hän tykkää lastenlauluista, paistipurilaisista ja lilasta.)

"Kun sina kasvaa, mina puen sinut kauniisti", Youssef jutteli esikoiselleen.

"Minun pitää alkaa treenata, jotta pärjään töissä, kunhan pääsen palaamaan sinne", Sahara sanoi. Hän kaipasi jo töihin, sillä hän oikeastaan viihtyi armeijassa. "Älä nyt mieti tuollaisia, sinun pitää nyt viettää paljon aikaa tyttäresi kanssa", Janette sanoi toruvasti.

Sahara noudatti äitinsä neuvoja, mutta Nadiran kanssa ei aina ollut hauskaa viettää aikaa. "Hyi kun sinä haiset!" Sahara parahti. Hän ei tykännyt vaippojen vaihtamisesta ollenkaan.

Kun Nadiralla oli puhtaat vaipat ja maha täynnä, oli tyttö Saharastakin miellyttävää seuraa. "Kyllä minä sinua rakastan haisevana ja nälkäisenäkin, mutta tuollaisena rakastan sinua vielä enemmän", Sahara leperteli Nadiralle.

Youssef oli innostunut pyykkäämisestä. Hänen piti tuntea vaatteet läpikotaisin, joten pyykkääminenkin oli olennainen osa hänen työtään.

Toisinaan Youssefkaan ei onnistunut stailauksissaan. "Oletko tosissasi?" Scottin on-off-tyttöystävä Janika Lin tokaisi Youssefille nähdessään uuden ulkomuotonsa.

Youssef tarjosi korvaukseksi Janikalle ilmaisen stailauksen. "Mina en tajua, mika meni pieleen, mutta nyt sina on taas kaunis", Youssef pahoitteli.

Kotona Youssef kertoi kaiken päivän sattumuksista ja upeista stailauksistaan. Sahara alkoi olla jo hieman kyllästynyt siihen, ettei Youssef puhunut enää muusta kuin muodista, vaatteista ja kampauksista.

Sahara kaipasi Youssefilta muutakin kuin merkityksettömiä puheita töistä. Hän tahtoi läheisyyttä ja rakkautta, niin kuin silloin kun he olivat tavanneet.

Sahara joutui maanittelemaan Youssefia petipuuhiin, mutta lopulta mankuminen tuotti tulosta.

Janetesta oli tullut melkoinen yökyöpeli. Hän kävi lenkittämässä Kapua keskiyöllä, kun ei mukamas päivällä niin ehtinyt tehdä.

Youssef oli ostanut piirtopöydän, jotta saattoi kotonakin omistautua muodille.

Sahara taas joutui keskittymään kotiäitiyteen, sillä häntä ei päästetty töihin ennen kuin hän oli pitänyt kunnon äitiysloman. Nadiran hoitaminen kävi kuitenkin aika hankalaksi, sillä Saharasta oli tullut äärettömän herkkä pahoille hajuille, joten hän joutui juoksemaan vessaan aina vaippoja vaihtaessaan. "Mistä tämä oikein voi johtua?" hän tuskaili.