Connor kulutti miltei kaiken aikansa musisointiin. Hän tahtoi tulla yhä taitavammaksi muusikoksi, joten harjoitusta tarvittiin. Hän myös oli alkanut säveltää omia kappaleita. "Tämän laulun nimeksi tulee Nai mut, beibe", Connor päätti. Hän aikoi soittaa kappaleen Janetelle kosiessaan tyttöä.

Iltapäivällä kappale oli vihdoin valmis, ja Connor pyysi heti Janeten kylään kuuntelemaan sitä. "Tule tuonne musiikkihuoneen puolelle, niin soitan sinulle sen uuden biisin, mistä olen puhunut", Connor kehoitti.

"Minä olen sitten käyttänyt tähän biisiin aika paljon aikaa ja antanut kaikkeni sille, joten älä sitten arvostele sitä liian kovin sanoin", Connor selitti ennen kuin esitti kappaleensa.

"Minä olen kaavaillut siitä suurta discohittiä. Mutta ehkä sanoitukset eivät oikein sovi siihen tarkoitukseen, en ole ihan varma", Connor kertoi. "Lopeta jo selittäminen ja soita", Janette pyysi.

Janettea vähän kyllästytti, kun Connor ei koskaan tuntunut puhuvan mistään muusta kuin musiikista, mutta suostui silti kuuntelemaan jälleen yhden uuden kappaleen. "En ole ihan varma sanoituksista, joten kuuntele tarkkaan ja sano sitten mielipiteesi", Connor sanoi ja alkoi soittaa. Laulu alkoi tavanomaisesti kertoen  rakastumisesta, mutta kertosäkeessä oli jotakin Janettea koskettavaa. "Sitten mä sen tajusin, sua ilman toimeen tuu en!" Connor lauloi, "Joten kuule pyyntöni mun: Nai mut beibe, anna mun olla vain sun!"

Kun Connor sai laulunsa päätökseen, hän kaappasi Janeten syleilyynsä. "Mitä mieltä olit?" hän kysyi. "Lauloit tosi koskettavasti. Melkein luulin, että sanat on tarkoitettu juuri minulle, että meinasit kosia minua", Janette vastasi.

"Sittenhän onnistuin loistavasti!" Connor riemastui ja laskeutui toisen polvensa varaan. "Minun tarkoitukseni olikin kosia sinua, koska minä rakastan sinua ihan mielettömästi", hän sanoi. Janette oli aivan sanaton.

"Otathan vastaan tämän sormuksen osoituksena siitä, että haluan olla kanssasi aina?" Connor kysyi ja ojensi kaunista timanttisormusta Janetelle. Janette ei osannut muuta kuin hymyillä, joten hän vain ojensi kätensä suostumuksen merkiksi. Connor pujotti sormuksen Janeten sormeen ja he suutelivat intohimoisesti.

Connor ja Janette tahtoivat juhlistaa kihlaustaan makuuhuoneen puolella. He eivät olleet vielä koskaan olleet niin läheisesti, joten heitä vähän jännitti. Kaiken lisäksi Hal tuli pilaamaan tunnelmaa kyselemällä kaikenlaista Janetelta. "Isä, antaa heittää!" Connor hermostui ja huitoi isänsä tiehensä.

Sitten lakanat saivat kyytiä. Ensimmäinen kerta ei ollutkaan ihan niin hieno kuin elokuvissa, mutta hauskaa pariskunnalla oli silti.

Petipuuhien jälkeen Connor pyysi Janettea todistamaan basistin taitonsa, sillä Connor tahtoi äkkiä saada bändinsä pystyyn, ja Janette oli sanonut tahtovansa mukaan. Janette oli luonnonlahjakkuus basson kanssa, ja Connor otti tuoreen kihlattunsa mieluusti mukaan bändiinsä, joka sai nimen Kiinalaiset letut.



Connor oli nyt talon isäntä, joten hän sai päättää talon ulkomuodosta. Hän oli kyllästynyt vanhaan kotiinsa ja laittoi talon kokonaan uuteen uskoon pihaa myöten.


Uudessa talossa oli tilavammat huoneet kuin edellisessä ja varta vasten soittamista rakennettu tila. Suurin uudistus oli terassille rakennettu uima-allas.

Connor päätti säveltää uuden kodin kunniaksi kappaleen. "Aika kivahan tästä tuli", Hal sanoi ihaillen, mutta Connor ei kuullut kehuja soitoltaan.

Inna oli innoissaan uudesta grillistä. Hänestä oli mukavaa päästä kokkailemaan uutta ja erilaista ruokaa.

Hal taas oli erityisen mieltynyt pelikonsoliin. Hurjat kaksinpelitaistot Connorin kanssa lähensivät isää ja poikaa entisestään.

Myös pyykkäysmahdollisuus piristi asukkaiden mieltä. "Johan nämä vanhat vaatteet alkoivatkin jo haista", Hal tuumasi heittäessään ison kasan pyykkiä koneeseen.

Connor yritti nostaa Kiinalaisia lettuja pinnalle, joten hän alkoi soittamaan kadulla bändin biisejä. Bändi oli Connorille niin tärkeä, että hän kesti ulkoilmaakin sen takia. Ainakin paparazzi kiinnostui Connorin puuhista.

Inna nosteli pyykkejä kuivumaan narulle. Pyykkääminen vei aikaa ja oli joskus jopa aika raskastakin, mutta puhtaat vaatteet ja lakanat maksoivat kyllä vaivan.

Connor kutsui Janetenkin ihailemaan uutta uljasta kotia. "Tästä tulee vielä sinunkin kotisi", Connor intoili.

Mutta tärkeintä oli tietenkin soittoharjoitukset, sillä eihän Kiinalaiset letut voisi koskaan menestyä, jos bändin jäsenet eivät olisi tarpeeksi taidokkaita muusikoita.

Hikisten soittotreenien jälkeen Connor ja Janette pulahtivat uimaan. Janette päätti uida ilkosen alasti. Connor ei kehdannut suoraan tuijottaa nakua kihlattuaan, joten hän tyytyi vilkuilemaan naista salaa.

"En voinut olla huomaamatta, että sinulla on mielettömän hyvä vartalo", Connor kehui Janettea uimatuokion jälkeen.

Nakuilu johti kuherteluun. Connor ja Janette eivät vain voineet pitää näppejään erossa toisistaan.

Puuhakkaan yön jälkeen Connor ja Janette olivat varmoja siitä, että avioon astumista ei kannattanut enää lykätä kauemmas. Auringon noustua kihlapari asteli hääkaaren alle. Janettea hääkaari hämmästytti, hän ei ollut koskaan ennen nähnyt mitään vastaavaa.

Vaikka häätilaisuus oli hyvin arkinen ja pienimuotoinen, oli se silti myös koskettava. Sormusten vaihtaminen tuntui isolta asialta.

Inna ja Hal todistivat avioliiton solmimista. Inna oli aivan ihastuksissaan häistä, vaikka hänen mielestään niihin olisi voinut panostaa vähän enemmän.

Tuoreen avioparin suudelma sai sulhasen vanhemmat kyynelehtimään.

Inna oli vaatinut, että häissä piti olla edes yksi perinteinen asia mukana, joten seremonia päättyi riisien heittelemiseen.

Tuore rouva Tavares sai uudet vaatteet ja kampauksen avioliiton kunniaksi.

(Janeten luonne on hajamielinen, karismaattinen, urheilullinen, herkkäuninen ja säästeliäs. Hänen lempimusiikkiaan on poppi, hän tykkää hedelmätortusta ja vihreästä väristä. Janette tahtoo tulla vapaan maailman johtajaksi.)

Juhlallisuudet loppuivat siihen, sillä oli päivittäisten soittotreenien aika. Connor opetti Janetelle uusia keinoja kikkailla basson kanssa.

"Meidän pitää kertoa Ollille pian siitä, että bändimme alkaa olla häntä vaille valmis", Connor sanoi illallisella. Janette, niin paljon kuin musiikin tekemisestä ja bändistä pitikin, ei olisi enää jaksanut puhua Kiinalaisista letuista.

Kun Connor vielä makuuhuoneessakin jaksoi jauhaa uusista biiseistä, soitinten virittämisestä ja Kiinalaisten lettujen maailmanvalloituksesta, Janeten oli pakko pistää puheille stoppi. "Kuules Connor, nyt on meidän hääyömme, ja meillä on varmasti paljon muutakin ajateltavaa kuin Kiinalaiset letut", Janette sanoi ja taputti merkitsevästi patjaa. "Oh, aivan niin, anteeksi", Connor sanoi ymmärrettyään yskän.

Inna oli kyllästynyt tukkeutuviin ja helposti rikkoutuviin vessanpönttöihin, joten hän alkoi parannella talon pyttyjä.

Connor ja Janette yrittivät tehdä Kiinalaisia lettuja tunnetummaksi, joten he menivät soittelemaan kaupungintalolle. Janette herätti selvästi kaupunkilaisten mielenkiinnon, ja naisen kippoon kilahtelikin rahaa runsaasti. Connoria vähän kismitti Janeten suosio. Hän ei itse saanut ensimmäistäkään lanttia.

Varsinkin miehet lahjoittelivat avokätisesti rahaa Janetelle. Se ei ollut sinänsä ihme, sillä olihan Janette paitsi lahjakas basisti, myös äärettömän viehättävä nainen.

Connor tunsi sekä kateutta että mustasukkaisuutta, mutta keskittyi silti soittamaan parhaan taitonsa mukaan.

Lopulta Connor päätti, että Kiinalaiset letut olivat esiintyneet tarpeeksi sille päivälle, ja vei Janeten syömään. "Mikä sinua vaivaa? Olet tosi hiljainen nyt", Janette huomasi, että Connoria vaivasi jokin. "Ei minua mikään vaivaa!" Connor ärähti takaisin. Hän ei kehdannut myöntää, että oli kateellinen Janeten suosiosta. "Ai, limettipiirakan happamuus taisi sitten vain tarttua sinuun", Janette sanoi.

Saatuaan vatsansa täyteen Connor piristyi ja tahtoi taas kokeilla musisointia. Tällä kertaa hän päätti soittaa kitaraa.

Connorin soitanto houkutteli paikalle toisenkin kitaristin, joten Connor siirtyi soittamaan rumpuja.

"Sinä olet aika taitava kitaran kanssa", Connor kehui ja esittäytyi miehelle. "Minulla on bändi nimeltä Kiinalaiset letut, ja mietin, että haluaisitko liittyä mukaan? Meiltä puuttuukin kitaristi", Connor pyysi Odin Crosbyksi itsensä esitelleen miehen mukaan bändiin. Connorin iloksi Odin suostui mielellään.

"Tämä on kyllä ihan mahtavaa! Vampyyri bändissä lisää varmasti suosiotamme", Connor oli innoissaan uudesta jäsenestä.

Connor pisti heti Odinin hommiin, sillä Kiinalaiset letut pitivät ensimmäisen esityksensä kolmijäsenisenä saman tien. Janette oli edelleen yhtyeen selvästi suosituin jäsen.

Show kuitenkin keskeytyi, sillä Janette huomasi vatsansa kasvaneen. "Taidan olla raskaana", hän tajusi ja silitteli hellästi vatsaansa.

Connor ilahtui Janeten raskaudesta, mutta häntä myös huolestutti vähän. "Kai sinä voit edelleen soittaa? Se on bändin kannalta elintärkeää", Connor murehti.

Kun Janette ja Connor pääsivät vihdoin pitkän päivän päätteeksi takaisin kotiin, Janette joutui heti kuuntelemaan Halin selityksiä lapsista ja raskaudesta ja kaikesta. "Pitäkää sitten huolta, että lapsi tuntee koko ajan olonsa rakastetuksi! Äläkä anna missään tapauksessa Connorin vieraantua lapsestaan, ettei käy niin kuin minulle kävi", Hal tahtoi varmistaa, että uudelle tulokkaalle kehittyisi vahvat siteet kumpaankin vanhempaansa.

Vaikutti siltä, ettei tarvinnut pelätä sitä, että tuleva lapsi jäisi ilman vanhempiensa rakkautta. Connor näytti olevan todella innoissaan raskaudesta, ja Janette vaikutti äidilliseltä. Halista oli mukavaa katsella nuorten iloitsevan lapsesta.

Innakin oli ilahtunut tulevasta perheenlisäyksestä. Hän onnitteli Connoria halaamalla. "Sinusta tulee varmasti hyvä isä", Inna sanoi ylpeästi.

Janette huolehti siitä, että myös hänen perheensä sai kuulla raskaudesta. Hän oli kutsunut veljensä Ollin kylään kertoakseen uutisen. "Aika nopeaa toimintaa", Olli totesi, eikä ollut varma siitä, ollako iloinen vai kauhuissaan.

"Panit sitten siskoni paksuksi", Olli tokaisi Connorille. Connor oli hänen läheinen ystävänsä, mutta oli vaikeaa suhtautua siihen, että hänen siskonsa oli naimisissa hänen parhaan kaverinsa kanssa. Ollia pelotti, että kaikki menisi pieleen, eikä hän tiennyt kumman puolella hänen pitäisi olla erotilanteessa. "Niin taisi käydä", Connor sanoi pirteästi, "eikö ole mahtavaa? Sinusta tulee eno!"

Tavaresit ja Olli viettivät illan konsolipelejä pelaillen ja jutellen mukavia. Istumapaikoista tuli välillä kinaa, joka johtui osin myös siitä, että Ollin oli vaikeaa suhtautua siskonsa raskauteen.

Olli kuitenkin piristyi, kun Connor pyysi hänet mukaan Kiinalaisiin lettuihin. Myös Odin kutsuttiin paikalle treenaamaan. "Te alatte olla todella hyviä", Hal ihasteli.

"Me tullaan tienaamaan omaisuus, kunhan Kiinalaiset letut pääsee keikkailemaan kunnolla", Odin hehkutti ilta-aterialla, jonka Janette ystävällisesti tarjosi kaikille. Kaikki bändin jäsenet uskoivat, että Kiinalaiset letut valloittaisi koko maailman.

Kun Olli ja Odin lähtivät, Janette ja Connor aloittivat kuhertelun. He eivät viitsineet lääppiä toisiaan Ollin edessä, sillä he olivat huomanneet, että mies ei oikein tiennyt miten päin olla parin läheisyydessä.

Innan elämä oli aika leppoisaa nykyisin. Hän kävi muutamana päivänä viikossa töissä, ja loppuajan hän sai vain rentoutua. Ihanassa auringonpaisteessa torkkuminen tuntui taivaalliselta.

Janeten maha kasvoi kasvamistaan. Hal oli ihmeissään raskauden kulusta; hän ei ollut koskaan ennen päässyt seuraamaan näin läheltä uuden simin kehittymistä.

Janette oli urheilullinen sim, eikä raskausaikanakaan malttanut pysyä paikoillaan. Uiminen oli sopivaa liikuntaa jättimäisen mahan kanssa.

Myös keinuminen oli hauskaa puuhaa. Janette ja Connor olivat saaneet häälahjaksi komean suihkulähteen, joka löysi paikkansa tontin kulmalta.

Inna oli järjestänyt Janetelle yllätykseksi kylpyläillan. "Sinä ansaitset vähän hemmottelua nyt", Inna sanoi ja lupautui maksamaan kaikki hoidot.

Hierontojen ja manikyyrien jälkeen Inna ja Janette jäivät istuskelemaan kylpylän edustalle. Janetesta oli mukavaa päästä puhumaan Innan kanssa kahden kesken naisten juttuja. Innalle oli hyvä purkaa sydäntään.

Juttuhetki kuitenkin keskeytyi voimakkaisiin supistuksiin. Janeten tuskanhuudot saivat kaikki säikähtämään. Connor saapui juuri sopivasti paikalle; hän oli tullut hakemaan Innaa ja Janettea kotiin.

Kodin sijaan Connor päätyikin sairaalalle Janeten seuraksi. Connor-parka tosin säikähti vaimonsa synnytystuskia niin, ettei pystynyt ajamaan, joten Janette joutui kivuistaan huolimatta toimimaan kuskina.

Inna sen sijaan suuntasi kotiin kertomaan Halille synnytyksen alkaneen. "Ajattele, kohta meistä tulee isovanhempia", Inna kummasteli. "Hassua, minusta kun ei tunnu yhtään siltä, että olisin jo pappaiässä", Hal sanoi, "Etkä sinä ainakaan näytä mummolta!"

"Senkin höpsö", Inna naurahti ja suuteli Halia intohimoisesti. Heidän rakkautensa ei ollut laimentunut vähääkään vuosien aikana. Inna uskoi, että kaikki heidän suhteeseensa mahtuneet kriisit olivat vain lujittaneet heidän rakkauttaan.

Inna ja Hal tunsivat yhä intohimoa toisiaan kohtaan, ja nyt kun he pitkästä aikaa olivat kahden kotona, lakanat saivat kyytiä.

Janette oli vihdoin päässyt pois synnytyssalista mukanaan pikkuinen poika. Uusi tulokas sai nimen Scott.

Janetesta tuntui kummalta, että Scott oli vielä äsken ollut hänen vatsassaan, mutta nyt pikkuinen oli oikeasti tässä maailmassa.

(Scott on luonteeltaan taiteellinen ja kurinalainen. Hän tykkää kuunnella latinomusiikkia, syödä kalaa ja ranskalaisia ja hänen lempivärinsä on lämpimän ruskea.)

Inna oli haltioissaan Scottista. Vaikka hän ei vieläkään pitänyt lapsista, oli Scott Connorin tapaan poikkeus. Omat sukulaiset olivat aina eri asia.

Connor ja Janette olivat kiitollisia siitä, että Inna ja Hal pystyivät huolehtimaan Scotista, sillä se antoi heille mahdollisuuden keskittyä Kiinalaisten lettujen suosion kehittämiseen. Connor oli sopinut erään baarin kanssa, että bändi sai tulla tekemään harjoituskeikkoja baariin milloin tahtoivat. Palkkaa soitannosta ei tietenkään saisi, mutta kokemus ja tunnettuuden lisääminen olisi sitäkin arvokkaampaa. "Tuleekohan kukaan katsomaan meitä?" Connor pohti ennen keikkaa.

Odin ei päässyt paikalle sillä kertaa, sillä hänellä oli myös oikea työ hoidettavanaan. Se ei tosin haitannut, sillä Kiinalaiset letut sai soittaa tyhjälle baarille.

Connor päätti lopettaa soitannon parin biisin jälkeen, sillä oli turhaa tuhlata energiaa tyhjän tilan tähden. Olli yritti lohduttaa selvästikin pettynyttä Connoria. "Tämähän ei ollut vielä edes virallinen keikka. Kyllä meitä sitten tullaan kuuntelemaan, kun joku uskoo meihin niin paljon, että tahtoo maksaa siitä, että soitamme", Olli sanoi myötätuntoisesti. "Ettekä te ole edes huonoja. Kyllä te kohta nousette pinnalle", baarimikkokin lohdutti.

Baariin alkoi ilmestyä porukkaa vasta myöhemmin illalla, mutta Connoria ei enää huvittanut soittaa, ja Ollikin oli jo lähtenyt kotiin. Baarimikko oli kiltti ja tarjosi Connorille ja Janetelle ilmaiset ateriat lohdutukseksi.

"Otetaanko erä suffleboardia?" Janette ehdotti Connorille, jotta mies saisi ajatuksensa irti epäonnistuneesta ilmaisesityksestä. "Lyön vetoa, että voitan sinut vaikka silmät kiinni", Janette härnäsi ja sai kuin saikin Connorin suostumaan otteluun.

Shuffleboardia pelatessa pariskunnan ajantaju katosi kokonaan, ja he tajusivat kellon olevan jo ties mitä vasta kun baarimikko ilmoitti, että oli sulkemisaika. "Älä ole suruissasi", Janette sanoi Connorille, "Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Seuraavan kerran joku tulee varmasti kuuntelemaan meitä, ja ehkä vielä jonakin päivänä sinä voitat minut shuffleboardissa - vaikka sitä minä kyllä vahvasti epäilenkin."

Connorin päivän kohokohta oli Halin poliisiautolla ajaminen. Sireenien huudattaminen ja valojen välkyttäminen oli hurjan hauskaa.

"Kiitos kun olet siinä. Ilman sinua olisin varmaan vieläkin huonommalla tuulella", Connor sanoi Janetelle. "Tietenkin minä olen tässä", Janette vastasi, "Minä olen sinun vaimosi ja rakastan sinua."

Connor tahtoi osoittaa rakkautensa fyysisin keinoin, ja se sopi hyvin Janetelle.

Hal oli jäänyt koukkuun konsolipeleihin. Hän otti heti töistä tultuaan ohjaimen käsiinsä ja alkoi pelata.

Connor osallistui Scottin hoitoon yhtä paljon kuin Janettekin. Kun oli hänen vuoronsa herätä keskellä yötä ruokkimaan vauvaa, hän teki sen mukisematta.

Katusoitto oli kannattavampaa kuin tyhjissä baareissa esiintyminen, vaikka Connor viihtyikin sisätiloissa paremmin kuin puistoissa. Tällä kertaa ketään ei kuitenkaan tuntunut kiinnostavan elävä musiikki.

"Hei pojat, minulla on jotenkin outo olo. Voidaanko pitää tauko?" Janette ehdotti, mutta Olli ja Connor olivat niin musiikin pyörteissä, että eivät kuulleet Janeten sanoja.

Janeten kummallinen olotila katosi kuitenkin pian ja hän liittyi taas mukaan soitantoon. Se kannatti, sillä rahaa alkoi taas ropista hänen kippoonsa.

Pian Janeten oli kuitenkin taas keskeytettävä, sillä hänen puhelimensa soi. "Ihanko totta?" Janette ei ollut uskoa korviaan kuultuaan, mitä langan toisessa päässä olevalla simillä oli sanottavanaan.

Puhelun päätyttyä Janette käski Connoria heti lopettamaan soittamisen. "No, mikä oli nyt niin tärkeää, että biisi piti jättää kesken?" Connor kysyi vähän närkästyneenä. "Meillä on keikka ylihuomenna!" Janette vastasi sievästi hymyillen. "Oikeasti?!" Connor ilahtui. "Joo, totta se on. Keikka on siellä samassa baarissa kuin se meidän harjoituskeikkammekin. Tällä kertaa saamme oikeasti rahaa soittamisesta!" Janette intoili.

Kotona Janeten valtasi taas outo olo, joka aiheutti pahoinvointia. Hän joutui tekemään tuttavuutta vessanpöntön kanssa.

Ei mennyt kauaakaan, kun Janette tajusi, että hän oli toistamiseen raskaana. "Kaikki tuntuu menevän nyt putkeen. Saimme keikan ja meille tulee perheenlisäystä", Janette mietti onnellisena.

"Vau, kukas rantabeibe se siellä oikein on?" Hal vislasi viekottelevasti Innalle, "Päälle kahdeksankymmentä ja tuollainen kroppa! Sinulla on hyvät geenit, kultaseni."

Janette kertoi toisesta raskaudestaan ensimmäisenä Innalle. "Hieno juttu. Mukavaa että Scott saa leikkikaverin", Inna oli iloissaan uutisesta.

"Milloin viimeksi olet puhdistanut nuo koskettimet? Tuohan näyttää saastaiselta", Innaa ällötti Connorin kosketinsoitin. "Pesethän kätesi ennen kuin alat leikkimään Scotin kanssa", hän kehotti.

Janette ihaili itseään peilistä. "Raskaus kuulemma saa hehkumaan, ja ainakin minun kohdallani se pitää paikkansa", hän tuumi. Hän oli alkanut kehittää karismataitojaan, sillä niistä oli aina hyötyä.

Innasta ja Halista oli tullut melkoisen taitavia tanssijoita Connorin soittoharrastuksen myötä. Hal oli taipuisa kuin pajunoksa ikävuosistaan huolimatta.

"Pitäisikö meidän alkaa miettiä nimeä jo uudelle tulokkaalle?" Janette pohti. "Onko sinulla jo jotain nimiä mielessä?" Connor kysyi. "Joo, itse asiassa on", Janette vastasi innoissaan, "Jos se on poika, niin se voisi olla Samuel, eikö vaan? Tai Simon. Koska ne sopii Scottin kanssa yhteen. Ja jos se on tyttö, niin..." Connor alkoi toivoa, ettei olisi kysynyt Janetelta mitään, niin paljon naisella riitti puhetta nimistä.

"Oh!" Janette ähkäisi yhtäkkiä, "Se taisi potkaista!" Connor painoi korvansa Janeten vatsaa vasten, jotta voisi kuulla pienokaisen liikkeet. Hän oli salaa kiitollinen vauvalle, joka oli katkaissut Janeten puhetulvan.

Uuden tulokkaan kunniaksi Connor tahtoi tarjota Janetelle juhla-aterian. Connor ei yleensä kokannut ja hän osasikin vain yhden reseptin, jota itse rakasti yli kaiken: letut. Janetella oli hieman eri käsitys juhla-ateriasta, mutta hän oli silti iloinen siitä, että Connor ylipäätään yritti tehdä jotakin mukavaa hänen vuokseen.

"Kohta sinulle syntyy pikkusisko tai -veli", Janette kuiskutteli Scotille.

Innasta oli tulossa oikea siisteysintoilija vanhoilla päivillään. Hän ei sietänyt likaa enää ollenkaan, ja oli heti kuuraamassa pienimpiäkin tahroja. "Kyllä kodin siisti pitää olla", hän puhisi pestessään keittiötasoja.