Vaihteeks pari vastausta kysymyksiin, oon pahoillani ku oon niin huono vastailemaan teille!

Minimo, oikeessa oot, kuvassa on Will. Kiireessä kirjottaessa menee helposti simit sekasin, varsinki jos ne muistuttaa toisiaan!

LcAnsku, tiedän, en mäkään puolikkaiden puhekuplien suurin ystävä oo, mutta en tykkää käyttää koodeja lc:tä pelatessa, koska peli bugittaa ihan tarpeeks jo ilman koodien kanssa sekoilua. Yritän aina parhaani mukaan saada rajattua kuplat pois, mut Sims 3:ssa ne on niin jättimäisiä, että se on aika vaikeeta. Sims 2 oli puhekuplien suhteen paljon parempi.

Random, en oo kauheesti ajatellu vielä Tavaresien jälkeistä aikaa, joten en osaa sanoa alotanko uuden legacyn vai en.

Halloja, kiitos talon kehumisesta, mutta en aio laittaa mitään mun tekeleitä ladattavaks. :/

Saga, Mirjamin ja Selinan hiukset on muistaakseni Makkari & kylppäri -kamasetistä, ja kyllä, yhdeksännessä polvessä mennään. (:

Muumi, Harleenin vaatteet on Keskustan kuhinaa -kamasetistä tai Täyttä elämää -lisäristä, en nyt muista kummasta.

Sukupuukyselijät, sukupuu on työn alla ja päivitetty versio ilmestyy joskus, kun saan viimeisteltyä sen. Sukupuun tekemiseen menee yllättävän paljon aikaa!

Kiitokset kaikille, jotka autto valitsemaan Mirjamin ja Margotin välillä! Ja tietty kiitokset kaikille muillekin, jotka on jaksaneet kommentoida. (:

William ja Mirjami päättivät julkistaa kihlauksensa lapsilleen pihanuotion äärellä. He eivät oikein osanneet arvioida, miten Dean ja Danika reagoisivat tilanteeseen. Eron aikana lapset eivät olleet kommentoineet asiaa juurikaan, mutta Mirjami ja Will olivat huomanneet, että he olivat kuitenkin kärsineet tilanteesta. Nyt heitä jännitti kuulla, mitä mieltä jälkikasvu olisi heidän päätöksestään. "Nyt on kuulkaas niin, että minä ja äitinne aiomme mennä jälleen naimisiin", Will kertoi suuren uutisen.

Dean ilahtui ikihyviksi vanhempiensa kihlauksesta. "Tarkottaako tää nyt sitä, että meidän perheestä tulee taas ihan normaali?" Dean kysyi riemuiten ja heittäytyi halaamaan äitiään. "Kyllä tarkoittaa", Mirjami vastasi onnellisesti nauraen. Danika suhtautui asiaan hieman epäilevämmin, mutta ei sanonut mitään. Hän näki vanhempiensa ja veljensä ilon, eikä halunnut pilata sitä muistuttamalla, että Mirjami ja Will olivat jo kerran eronneet - miksi asiat olisivat yhtään paremmin tällä kertaa?

Proppu ei tietenkään ymmärtänyt mitään muuta kuin sen, että jostain syystä perheen simit viihtyivät sillä hetkellä niin hyvin yhdessä, että Proppu jäi aivan huomiotta. Se mönki mököttämään nojatuolin alle.

Danika oli hieman huolissaan veljestään, joka ei muuta tehnyt kuin pelasi tietokoneella ja katsoi telkkaria. Dean oli niin uppoutunut puuhiinsa, ettei hän edes huomannut siskonsa sääliviä katseita. Danika päätti, että Deanille oli tehtävä jotakin, ennen kuin tämä muumioituisi tietokoneen ääreen.

Danikalla oli jo valmis suunnitelma veljensä pelastamiseksi. Hän kaipasi kuitenkin vielä Henrin tukea suunnitelmansa toteuttamisessa. Danikasta oli muutenkin mukava nähdä poikaystäväänsä.

"Huomenna alotetaan operaatio Nörtille morsian! Suostuttele sä Kainoa koulussa, niin mä puhun Deanin ympäri tapaamaan sen", Danika intoili suunnitelmasta.

Kun operaation vaiheet oli hiottu täydellisesti, oli hauskanpidon aika. Danikasta Henri oli paras poikaystävä ikinä, koska tämän kanssa pystyi myös leikkimään pussailun lisäksi. Monet muut tuntuivat pitävän esimerkiksi tyynysotaa liian lapsellisena aktiviteettina teini-ikäisille, mutta Henrin kanssa sitä ongelmaa ei ollut.

Seuraavana päivänä koulun jälkeen Danikalla oli asiaa Deanille. "Varaudu tänään yllätykseen", hän sanoi salaperäisesti hymyillen. "Öö okei?" Dean vastasi äänensävyllä, joka paljasti hänen ajattelevan siskonsa olevan hullu.

"Eiku ihan tosi! Sun pitää tänään olla parhaimmillas! Älä oo liian nörtti, jooko?" Danika sanoi maanittelevasti. "Mitä sä oikein tarkotat? En mä ees oo nörtti!" Dean vastasi loukkaantuneesti. "Etkö muka? Mitä muuta sä teet ku pelaat nykyään? Tai katot jotain iänikusia piirrettyjä", Danika kohautti olkiaan. "Ei ne oo mitää iänikusia piirrettyjä, ne on klassikkoja!" Dean kiljaisi puolustuksekseen. "Joo joo, mut yritä tänään hei tänään jotakin uutta, okei? Mä oon järkänny sulle yhen jutun, ja mä haluan vaan sun parasta, tiedäthän sä... Mä haluan tuoda sun elämään uuden ulottuvuuden", Danika kertoi ja toivoi, että Dean arvostaisi hänen tekoaan. "Ai", Dean sanoi, vaikka oli aivan pihalla, mistä Danika oikein puhui.

Danika pakotti Deanin menemään sisälle ja soitti paikalle Kainon. "Hei kiitti tosi paljon, kun suostut lähtemään sokkotreffeille Deanin kanssa. Se ei itekään tiedä, miten paljon se tarvii treffejä! Sä oot oikea enkeli", Danika kiitteli vuolaasti Kainoa. "No, mitä vaan kavereiden vuoks", Kaino sanoi vaatimattomasti.

"Nää on sitten Deanin ekat treffit ainaki mun tietääkseni, joten se voi käyttäytyä tosi kummallisesti. Älä säikähä sitä! Ja ei sun oo pakko yrittää mitään sen kanssa, jos susta tuntuu, ettei se toimi. Musta tuntuu, että Deanille tekee hyvää ihan vaan jutella jonku muunki tytön kanssa kun mun", Danika selitti. "Joo, ymmärrän, ja Henri jo selitti koulussa kaiken ton. Mutta musta tuntuu, että kaikki menee ihan hyvin", Kaino sanoi rauhalliseen tapaansa. "Toivotaan niin! Vähänkö ois hienoa, jos teistä tulis pari, koska sitten Dean ei voi kiristellä hampaitaan mun ja Henrin takia!" Danika hihkui sormet ristissä.

"Hei Dean, nyt läksyt syrjään, sulle tulee vieras", Danika kävi keskeyttämässä Deanin läksytuokion. "Eikä, mun on pakko saada nää tehtyä, että mä voin pelata koko yön..." Dean mutisi vastalauseeksi, mutta Danika ei antanut hänen jatkaa pänttäämistään.

Danika toi Kainon Deanin luokse ja häipyi paikalta esiteltyään nopeasti heidät toisilleen. Hänen mielestään tilanteen piti kehittyä omalla painollaan ilman hänen läsnäoloaan. "Sä siis oot Dean. Mehän ollaankin jo tavattu koulussa", Kaino kätteli reippaasti Deania, joka oli ihan hämmentynyt tilanteesta. "Tääkö nyt oli sitten se ylläri?" hän kysyi tyhmästi, mutta Kaino vain nauroi. "Joo, sun siskollas ja Henrillä on projekti, jonka tarkotus on saada sut irti tietokoneesta ees hetkeks", hän sanoi iloisesti.

"Uh, tääpä outoa. Nää on siis treffit?" Deanin piti varmistaa, mistä oikein oli kyse. "No, joo ja ei. Ei meidän oo pakko tehdä mitään treffitekemisiä, jos sä et halua. Mutta kai Danikan ajatus oli se, että meistä tulis pari", Kaino selitti kärsivällisesti. "Ahaa. No tykkäätkö sä sitten musta, vai miksi sä suostuit tähän mukaan?" Dean kysyi. "Ohoh, säpäs kyselet suoria kysymyksiä!" Kaino puuskahti, mutta ei vastannut Deanin kysymykseen. "No... Mitä me sitten tehtäis?" Dean kysyi vaivaantuneesti. Tilanne oli täysin uusi hänelle, eikä hän tiennyt, miten toimia. "Katotaanko vaikka telkkaria?" Kaino ehdotti.

Television katseleminen sopi tietenkin Deanille, joka sohvaperunana nautti sohvalla istumisesta ja ruudun tuijottamisesta enemmän kuin laki sallii. Simsey Shorea katsellessa Dean ja Kaino alkoivat huomaamattaan keskustella kaikenlaista.

Dean alkoi tajuta tyhjäpäisten nuorten aikuisten sekoiluja seuraamisen lomassa, että Kaino oli oikeastaan aika mukava tyttö. Hän alkoi ajatella, että Danika tiesi, mitä teki, sillä Kaino vaikutti juuri sellaiselta tytöltä, jonka kanssa hän ehkä voisi viihtyä enemmänkin. Dean hivuttautui lähemmäs Kainoa, sillä kyseessä kuitenkin oli sokkotreffit, ja Deanista tuntui, että Kaino odotti jotakin romanttista kaikesta "ei meidän tarvitse tehdä mitään" -vakuuttelustaan huolimatta.

Deanilta romanttiset elkeet eivät tulleet luonnostaan. Hänellä oli epävarma olo, kun hän yritti napata Kainon kainaloonsa. Hän yritti häivyttää epävarmuuttaan hymyyn, joka kuitenkin muistutti enemmän irvistystä.

Deanin riemuksi Kaino ei torjunut häntä. "Mä jo ajattelin, ettet sä ikinä yritä mitään", Kaino tunnusti ja sai Deanin hymyilemään aidosti. "Ai niin, ja vastaus siihen sun kysymykseen: mä lähdin tähän mukaan, koska salaa oon ehkä vähän ihastunut suhun." Siihen Dean ei osannut reagoida muuten kuin punastumalla. Hän ei ollut koskaan ajatellutkaan, että kukaan voisi pitää hänestä.

Danika tuli parahiksi paikalle nähdäkseen operaatio Nörtille morsiamen onnistuneen täydellisesti. Danikan teki mieli huutaa riemusta, mutta hän ei tahtonut häiritä uutta lemmenparia. "Mä oon niin hyvä!" hän tyytyi kuiskaamaan itselleen.

"Miten mä en oo ennen tajunnu, kuin mahtava tyttö sä oot?" Dean ihmetteli omaa sokeuttaan. "Koska sä et oo saanu silmiäs irti videopelitytöistä", Kaino vastasi pistävästi, mutta hyväntahtoisesti, "Mutta onneks sulla on mukava sisko ja paras kaveri, jotka yrittää tehdä sun elämästä vähän monipuolisempaa."

Dean rohkaistui suutelemaan Kainoa. Suudelma oli kömpelö ja niin yllättävä, ettei Kaino edes ehtinyt sulkea silmiään.

"Dean! Mitä minun vanhat silmäni näkevätkään! Sinulla on tyttöystävä! Minä luulin, että sinä olit menetetty tapaus", Will pamahti paikalle ja pilasi tunnelman saman tien. Kaino ei arvostanut keskeytystä, ja Dean nolostui ihan kauheasti. Kainon piti lähteä kotiin, ja Dean kirosi mielessään isänsä huonoa tilannetajua.

Will ei tietenkään tajunnut pilanneensa Deanin ensimmäistä romanttista kokemusta. Hänellä oli niin paljon muuta ajateltavaa, kuten hänen tuore kihlattunsa Mirjami.

Proppu oli rohkea kissa. Se ei pelännyt edes vettä, vaikka se ei siitä liiemmin pitänytkään.

Will ei kerskunnastaan huolimatta ollut ihan Propun veroinen rohkelikko. Vaikkei Willkään pelännyt juuri mitään, oli kiikkulauta hänelle jostain syystä järistyttävä kokemus. "Ei noin rajusti!" Will joutui pyytämään Mirjamia olemaan varovainen.

Mirjami yritti opettaa Hömppää puhumaan. Hömppä oli kuitenkin omapäinen lintu, ja suostui puhumaan vain silloin kun siitä itsestä tuntui siltä.

Mirjami ja Will olivat alkaneet kalastaa yhdessä. Heidän mielestään yhteinen harrastus teki hyvää heidän suhteelleen. Pihalammesta nousi tosin vain kultakaloja, mutta ei se pariskuntaa haitannut.

Will oli yrittänyt itse grillata tofuhodareita. Jokin meni kuitenkin pieleen, ja hodarit kärähtivät. "Ihan hyviä nämä on silti!" Will vakuutteli itselleen.

Propulle kärähtäneet ja hieman pilantuneet hodarit maistuivat paremmin kuin hyvin. Dean meinasi oksentaa huomatessaan Propun ällöttävän aterian.

Dean oli tykästynyt Kainoon kovasti, mutta hänen oli silti vaikeaa ehdottaa tytölle uusia treffejä. Hän pelkäsi, ettei Kaino sittenkään pitänyt hänestä, vaan oli vain sanonut niin, ettei Deanille olisi tullut paha mieli. Dean jahkaili pitkään, soittaako Kainolle vai ei, mutta lopulta hän rohkaistui ja pyysi Kainoa puistoon.

Kaino lähti mielellään toisillekin treffeille Deanin kanssa. Dean oli opiskellut iskurepliikkejä netistä ja kokeili niitä Kainoon. "Oot niin kaunis, että annat jopa auringolle syyn hymyyn", Dean töksäytti tervehdykseksi. "Moi vaan sullekin", Kaino hymähti vastaukseksi.

"Ai, sä et tainnut lämmetä mun repliikille. Mä luin ainaki sadasta kirjasta vinkkejä ja varmaan miljoonalta nettisivulta, mutta en mä vaan osaa iskeä tyttöjä tai mitään muutakaan", Dean tuskaili. "Kuule, se riittää, että sä oot ihan oma ittes", Kano sanoi ja hymyili kannustavasti. "Ootko varma?" Dean kysyi huolestuneesti. "No en mä tietenkään voi tietää, riittäkö se muille tytöille, mutta mulle se riittää enemmän ku hyvin", Kaino vastasi. "No hyvä! Koska en mä muita tyttöjä halua, vaan sut", Dean sanoi helpottuneesti. Hän oli hermoillut ihan kauheasti etukäteen.

Kaino sai Deanin lopulta rentoutumaan ja vakuuttumaan siitä, ettei treffeillä tarvinnut tehdä mitään erikoista, vaan sellaisia juttuja, joista kumpikin piti. Pallottelu oli yksi sellainen asia, joka sai kummankin hyvälle tuulelle.

"Anna anteeks, kun mä olen näin hölmö", Dean tunsi huonoa omatuntoa siitä, että sekoili aina Kainon seurassa. "Ei hölmöys haittaa, se tekee susta vaan söpön", Kaino vakuutteli hymyillen.

Sanojensa vakuudeksi Kaino suuteli Deania. Suudelma oli tälläkin kertaa hieman kömpelö, mutta Dean oli silti ihan onnessaan.

"Kai sä haluat tavata mut vielä uudelleenkin?" Dean kysyi treffien lopussa ennen kuin Kainon piti kiiruhtaa kotiin. "Totta kai!" Kaino vakuutteli ponnekkaasti. Dean oli kauhean epävarma Kainon suhteen, mutta Kainosta se oli vain suloista.

Kotosalla Danika paasasi Willille urheilun tärkeydestä. "Mutta ei minun tarvitse urheilla, kun olen näin laiha muutenkin", Will vastusteli, kun Danika puuhasi kuntosuunnitelmaa isälleen. "No onpa sulla asenne! Kuntoilua voi harrastaa muutenkin kuin vain laihtumisen takia. Se on terveellistä ja auttaa jaksamaan töissäkin", Danika luennoi.

Will ei intoutunut kuntoilemaan, joten Danika joutui tekemään voimaharjoituksensa yksin. Proppu innostui Danikan jumppamusiikista ja alkoi naukua sen tahtiin.

Proppu oli jo pidemmän aikaa katsellut ja vaaninut Hömppää. Linnut kiehtoivat sitä kuten ketä tahansa muutakin kissaa. Proppu päätti kokeilla, saisiko se papukaijan kiinni.

Proppu ponnisti, nappasi Hömpän yhdessä hujauksessa ja popsi linnun poskeensa ennen kuin Hömppä edes ehti tajuta mitään.

Komeasta keltaniska-amatsonista jäi jäljelle vain kasa vihreitä höyheniä.

Mirjami ehti paikalle liian myöhään. Proppu ei varmaan olisi syönyt Hömppää, jos olisi arvannut, millaiset huudot se tempustaan saisi! Mirjami oli hurjan vihainen Propulle. "Senkin kurja kolli! Minä sain Hömpän juuri oppimaan tavallisimmat tervehdyssanat, ja nyt kaikki työni onkin ollut turhaa!" hän avautui Propulle.

"Me tulemme kaipaamaan sinua, Hömppä", Mirjami lausui viimeiset sanat menehtyneelle papukaijalle.

"Olisit estänyt Propun aikeet!" Mirjami kivahti Deanille, joka oli ollut koko ajan samassa huoneessa. Poika ei kuitenkaan huomannut mitään, sillä hän oli niin keskittynyt kirjaansa.

Will oli saanut juhlakutsun serkultaan Aarno Tavaresilta. Will ei ollut pitkään aikaan käynyt missään, joten hän lähti mielellään katsastamaan juhlat.

"Kas hei Vanessa, sinäkin olet saanut kutsun!" Will ilahtui isosiskonsa näkemisestä. Vanessa oli harmaantunut ja hankkinut komean kepin, jota hän taidokkaasti pyöritteli.

"William, mikset sinä ole pitänyt yhteyttä? Minä jo ihmettelin, että oletko sinä kadonnut kokonaan maisemista", Vanessa moitti veljeään. "No minulla on ollut vähän kiireitä. Oli muutama salarakas ja sen myötä aviokriisi, jota lähdin pakoon ulkomaille, mutta nyt olen taas palannut yhteen Mirjamin kanssa ja elämä hymyilee!" Will tiivisti elämänsä viimeisimmät käänteet siskolleen. "Jopas nyt jotakin", Vanessa vastasi typertyneesti.

Vanessakin kertoi kuulumisensa, jotka eivät olleet läheskään yhtä jännittäviä kuin Willin. Will sitä paitsi sivuutti nopeasti siskonsa puheet ja alkoi selostaa lisää itsestään. Vanessa kuitenkin kuunteli kärsivällisesti, sillä hänestä oli mukavaa nähdä taas veljensä.

Juhlissa alkoi tapahtua kummia. "Flirttaileeko Aarno jonkun vieraan miehen kanssa, vaikka hänen oma puolisonsa on talossa? Minä ainakin hoidin flirttailuni muualla kuin Mirjamin silmien alla!" Will kauhisteli Aarnon puuhia.

Sohvan takana kaksi mummoa alkoi haastaa riitaa. "Senkin kurttuinen kärpänen!" toinen vanhuksista haukkui toista. Will totesi, että hänen oli paras lähteä kotiin ennen kuin tilanteesta kehkeytyisi kunnon tappelu.

Mirjami oli jo antanut lintumurhan anteeksi Propulle. "Anteeksi kun huusin sinulle", Mirjami pyysi anteeksi Propulta ja halaili sitä niin kauan, kunnes tiesi kissan hyväksyneen anteeksipyynnön.

"Mä oon vähentänyt tietokoneella istumista nyt aika paljon, ootko ylpeä musta?" Dean kysyi Danikalta. "Joo, oon. Ja Kainokin vaikuttaa tosi iloselta. Mä oon niin ilonen, että keksin niin hyvän ja toimivan suunnitelman", Danika vastasi ylpeänä ennemminkin itsestään kuin Deanista.

"Rakas, laita jotain nättiä päällesi ja lähdetään ajelemaan vähän", Will sanoi Mirjamille. Proppu kuunteli kiinnostuneena. Siitä oli hauska katsoa simien suiden liikkeitä.

"Minne me oikein mennään?" Mirjami uteli, kun he ajelivat kaupungin ulkopuolelle. "Sittenpä näet", Will sanoi ja vinkkasi silmää.

Will vei Mirjamin mielestään Riverview'n kauneimpaan paikkaan. "Täällä on niin kaunista", Mirjami ihasteli. "Mutta kauneinta täällä olet sinä", Will sanoi ja silitti hellästi Mirjamin poskea. "Minä ajattelin, että voitaisiin mennä täällä naimisiin. Nyt. Ihan kahdestaan. Koska sinä ansaitset jotakin todella romanttista ja kaunista", Will sanoi.

Mirjamista ajatus oli erittäin hyvä. Hän melkein puhkesi kyyneliin, sillä kyseessä oli ehdottomasti romanttisin teko, mitä Will oli koskaan tehnyt. Mirjami esti kuitenkin kyyneleitä valumasta, sillä hän oli aivan varma, että hän itkisi ainakin uima-altaallisen, jos nyt repeäisi.

Will ja Mirjami vannoivat toistamiseen vihkivalansa ilman yleisöä luonnon helmassa, ja hetken ajan he tunsivat olevansa vain kahden maailmassa.

Kumpikin oli niin täynnä rakkautta toisiaan kohtaan, että se melkein sattui. Will tiesi sormusten vaihtamisen jälkeen, että Mirjamin kanssa takaisin yhteen palaaminen oli hänen elämänsä paras päätös.

Will ja Mirjami jäivät avioliiton solmimisen jälkeen viettämään hääyötään luonnon helmaan. He tarvitsivat nyt kahdenkeskeistä aikaa, ja Dean ja Danika olivat jo niin vanhoja, että heidän pystyi jättämään kotiin keskenään.

Hääateria oli hieman erikoisempi, sillä menuun ei kuulunut kakkua, vaan vaahtokarkkeja ja paahdettuja kasviksia.

Loppuilta kului komeaa täysikuuta katsellessa.

"Mirjami, minä rakastan sinua", Will tunnusti täydestä sydämestään. "Minäkin sinua", Mirjami vastasi aivan yhtä tunteikkaasti.

Tuore aviopari nukkui suloisesti sylikkäin. Willin alitajunta askarteli kuitenkin jo muiden asioiden parissa.

Propusta oli tullut Danikan vakituinen treenikaveri. Siitä oli hauska katsella Danikan ähkimistä. Itse se ei halunnut treenata, sillä se tahtoi olla pehmoinen kuin nallekarhu.

Dean oli alkanut miehistyä Kainon tapaamisen myötä. Hän tahtoi jopa korjata itse rikkinäiset vesikalusteet, vaikka ei ollut koskaan ennen pidellyt työkaluja kädessään.

Dean oli aivan hurmioitunut uudestaan solmitusta avioliitosta. Hän esitteli sormustaan Näykkikselle, jota ei selvästi kiinnostanut tippaakaan.

Hääyön velvollisuudet oli vielä hoitamatta. Sänky oli käynyt jo tylsäksi, joten pariskunta pulahti poreammeeseen.

"Will, et usko kuinka onnellinen minä olen nyt", Mirjami henkäisi Willille. "Minä olen taatusti sinua onnellisempi", Will vastasi hieman härnäten. "Hankitaanko sitten vielä yksi lapsi? Sitten olisimme vieläkin onnellisempia", Mirjami ehdotti.

Will suostui ehdotukseen, vaikka hänestä ajatus vielä yhdestä lapsesta tuntui vähän hassulta, sillä Dean ja Danika olivat jo liki aikuisia. Hän tahtoi kuitenkin täyttää Mirjamin jokaisen toiveen.

Näykkiksen häkki piti puhdistaa silloin kun se oli tukevasti unten mailla. Vain siten pystyi välttymään puremilta.

Proppu ja Mirjami olivat lähentyneet Hömppä-tapauksen jälkeen huomattavasti. Heistä oli tullut oikeita ystäviä emännän ja lemmikin sijaan.

Dean oli kutsunut Kainon kylään syntymäpäiviään viettämään. "Oho, uusi tyyli! Mä tykkään", Dean ihasteli Kainon hieman vanhanaikaista tyyliä.

"Mä en valitettavasti voi jäädä pidemmäks aikaa, mun pitää kiiruhtaa töihin. Mutta oikein hyvää synttäripäivää!" Kainon piti valitettavasti lähteä miltei saman tien.

Kaino paljasti kummallisen puolensa kiiruhtaessaan töihin. Dean sai kylmiä väreitä tyttöystävänsä oudoista elkeistä.

Dean sai hurjasti kannustusta perheeltään kynttilöiden puhaltamiseen.

Deanista kasvoi suloinen kiharapää, jota oli vaikea uskoa täysi-ikäiseksi.

(Deanin luonne on eksentrinen, sohvaperuna, lukutoukka, huumorintajuinen ja kleptomaani. Hän tahtoo olla karismaattinen kitarataituri.)

"Vähän outoa, että sä olet nyt aikuinen. Mä en haluaisi, että sä muutat vielä pois kotoa", Danika sanoi kakkua mutustellessaan. "Mutta maailma kutsuu, ja minun on vastattava siihen kutsuun", Dean sanoi runollisesti, "Mutta ehkä minä vielä hetkeksi jään. Sinun iloksesi, siskoseni."